Доставка

Tiny Full доставя стоки посредством услугите на куриерска фирма Спиди АД. За всички други предпочитани доставчици, ние сме готови да уточним изрично с нашите клиенти възможностите за това с предварително уточнение и само преди Вашата поръчка да бъде завършена.

 

Предлагаме две възможности за доставка:

 

  1. Доставка до адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.
  2. Доставка до офис на куриер: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.

При невъзможност за доставка не по вина на Tiny Full (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем и уточним с Вас отново възможностите за доставка.

 

 

Цени за доставка:

 

  • За поръчки с обща стойност до 44.99 лева, доставка до офис на Спиди - 4.20 лева *.
  • За поръчки с обща стойност до 44.99 лева, доставка до офис на Еконт - 5.20 лева *.
  • За поръчки с обща стойност над 45 лева, доставка до офис на Спиди или Еконт – БЕЗПЛАТНО *.
  • За поръчки с обща стойност до 74.99 лева, доставка до Ваш адрес - 7 лева *.
  • За поръчки с обща стойност над 75 лева, доставка до Ваш адрес – БЕЗПЛАТНО *.

 

*За всички поръчки съдържащи торопочвена смес и/или стълени предмети (Буркан/и за покълване), е възможно да има промяна в цените за доставка в зависимост от обема и теглото на пратката, като за всеки такъв случай, доставката ще бъде допълнително уточнена с клиета!

 

Ще изпратим Вашата поръчка с Еконт или с друга куриерска фирма, само при изрично допълнително уточнение между страните!