Oранжерия Garland Super 7 Electric

125,00 лв.
  • Марка: Garland
  • Кат. номер: G51

Отглеждайте това, което обичате, обичайте това, което отглеждате - през цялата година.

Професионален съд за отглеждане на поници, микро растения, макро растения, бейби зеленчуци, салати, подправки и билки, цветя или за стартиране на култури в по-ранни сезони (ранен разсад).

Докато первазите на прозорците често могат да осигурят идеални светлинни условия за успешно отглеждане на растения, те също могат да бъдат хладни и с непостоянна температура. Тази компактна електрическа оранжерия е като топла детска стая на перваза на прозореца.

Допълнителна информация
Допълнителна информация

Garland Electric Super 7 включва седем вентилирани домашни оранжерии Garland Mini. Идеално оразмерени, те са поставени в съд, който идеално се вмества в под прозоречни пространства или первази.

Наред с оптимизираните си размери, комплектът позволява едновременно отглеждане на до седем различни сорта, без риск от кръстосано размножаване, тъй като растенията са в изолирана среда.

Отопляемата основа на Електрическата оранжерия Garland Super 7 използва 13-ватов елемент от въглеродни влакна за равномерно разпределение на топлината. Това устройство не е термостатично контролирано и е проектирано да повиши околната температура на компоста с до около 8°С.

Отглеждането на собствени растения от семена винаги е удовлетворяващо и лесно с оранжерията Garland Super 7!

Произведени във Великобритания от семейната компания Garland. 

Garland Mini са 7 тавички от издръжлива и здрава,  инжекционно шприцвана (INJ) пластмаса (BPA free). Позволява години на многократна употреба.

Garland Mini Hi Dome Propagator Lid e нжекционно отлят капак от кристално чист материал, устойчив на счупване. Разполага с регулируем вентилационен отвор за контрол на влажността и оптимизиране на условията за отглеждане.

Съдовете на Garland са произведени от 100% рециклирана пластмаса и са 100% рециклируеми!

Оранжерията Garland Super 7 предоставя едновременно оптимално поливане, качествен дренаж, контрол на влажността, равномерна температура, вентилация и защита от насекоми.

Размери на базата - 76cm (30") дължина, 18.5cm (7.25") ширина, 15cm (6") височина.

Размери на мини оранжериите - 17cm (6.5") дължина, 10cm (4") ширина, 12.5cm (3") височина.

Продуктов код G51 – electric

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!