Оранжерия Garland Fab 4 Electric

89,00 лв.
  • Марка: Garland
  • Кат. номер: G125

Отглеждайте това, което обичате, обичайте това, което отглеждате - през цялата година.

Професионален съд за отглеждане на поници, микро растения, макро растения, бейби зеленчуци, салати, подправки и билки, цветя, или за стартиране на култури в по-ранни сезони (ранен разсад).

Проектиран за запалените градинари Garland Fab 4 Electric е компактен електрически пропагатор с основа, затопляна от икономичен 8 ватов нагревател!

Идеален за покълване на семена, отглеждане на поници, микрорастения и резсади Garland Fab 4 Electric разполага с инжекционно формовани съдове за отглеждане с кристално чисти капаци с висок купол за създаване на оптимални условия.

Всички компоненти са шприцовани от изключително устойчива пластмаса, като осигуряват гарантирано многогодишна употреба. Съдовете за отглеждане разполагат с дренажни, капилярни отвори, които подпомагат здравословното развитие на корените, докато прозрачното покритие осигурява идеални условия на осветеност и влажност, и свободна височина за растеж на младите растения.

Допълнителна информация
Допълнителна информация

Garland Fab 4 Electric включва четири вентилирани домашни оранжерии Garland Mini. Идеално оразмерени, те са поставени в съд, който идеално се вмества в под прозоречни пространства, первази или дори върху кухненския плот.

Наред с оптимизираните си размери, комплектът позволява едновременно отглеждане на до четири различни сорта, без риск от кръстосано размножаване, тъй като растенията са в изолирана среда.

Отопляемата основа на електрическата оранжерия Garland Fab 4 използва икономичен 8-ватов елемент от въглеродни влакна за равномерно разпределение на топлината. Това устройство не е термостатично контролирано и е проектирано да повиши околната температура на компоста с до около 8°С.

Отглеждането на собствени растения от семена винаги е удовлетворяващо и лесно с оранжерията Garland Fab 4 Electric!

Произведени във Великобритания от семейната компания Garland. 

Garland Mini са 4 тавички от издръжлива и здрава,  инжекционно шприцвана (INJ) пластмаса (BPA free). Позволява години на многократна употреба.

Garland Mini Hi Dome Propagator Lid e инжекционно отлят капак от кристално чист материал, устойчив на счупване. Разполага с регулируем вентилационен отвор за контрол на влажността и оптимизиране на условията за отглеждане.

Съдовете на Garland са произведени от 100% рециклирана пластмаса и са 100% рециклируеми!

Оранжерията Garland Fab 4 Electric предоставя едновременно оптимално поливане, качествен дренаж, контрол на влажността, равномерна температура, вентилация и защита от насекоми.

Размери на базата - 38.5cm (15") дължина, 24cm (9.5") ширина, 17.5cm (7") височина.

Размери на мини оранжериите - 17cm (6.5") дължина, 10cm (4") ширина, 12.5cm (3") височина.

Продуктов код G125 – electric

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!