Оранжерия Garland 4 Top Electric

215,00 лв.
  • Марка: Garland
  • Кат. номер: G163

Отглеждайте това, което обичате, обичайте това, което отглеждате - през цялата година.

Професионален съд за отглеждане на поници, микро растения, макро растения, бейби зеленчуци, салати, подправки и билки, цветя, или за стартиране на култури в по-ранни сезони (ранен разсад).

Проектиран за запалените градинари Garland 4 Top Electric е професионален електрически пропагатор с основа, затопляна от 50 ватов нагревател!

Идеален за покълване на семена, отглеждане на поници, микрорастения и резсади Garland 4 Top Electric разполага с инжекционно формовани съдове за отглеждане с кристално чисти капаци с висок купол за създаване на оптимални условия.

Всички компоненти са шприцовани от изключително устойчива пластмаса, като осигуряват гарантирано многогодишна употреба. Съдовете за отглеждане разполагат с дренажни, капилярни отвори, които подпомагат здравословното развитие на корените, докато прозрачното покритие осигурява идеални условия на осветеност и влажност, и свободна височина за растеж на младите растения.

Допълнителна информация
Допълнителна информация

Garland 4 Top Electric включва четири вентилирани домашни оранжерии Garland Small. Идеално оразмерени, те са поставени в съд, който удобно се вмества в под прозоречни пространства или первази, кухненски плот или маса.

Наред с оптимизираните си размери, комплектът позволява едновременно отглеждане на до четири различни сорта, без риск от кръстосано размножаване, тъй като растенията са в изолирана среда.

Отопляемата основа на Електрическата оранжерия Garland Trio Electric използва 50-ватов елемент от въглеродни влакна за равномерно разпределение на топлината. Това устройство разполага с вграден термостат с фиксирана температура, предназначен да поддържа температура на компоста от 19°С. Два неонови индикатора индикират моментното състояние "power on" или "heat on".

Отглеждането на собствени растения от семена винаги е удовлетворяващо и лесно с оранжерията Garland 4 Top Electric!

Произведени във Великобритания от семейната компания Garland. 

Garland Small са 4 тавички от издръжлива и здрава,  инжекционно шприцвана (INJ) пластмаса (BPA free). Позволява години на многократна употреба.

Garland Small Hi Dome Propagator Lid e нжекционно отлят капак от кристално чист материал, устойчив на счупване. Разполага с регулируем вентилационен отвор за контрол на влажността и оптимизиране на условията за отглеждане.

Съдовете на Garland са произведени от 100% рециклирана пластмаса и са 100% рециклируеми!

Оранжерията Garland 4 Top Electric предоставя едновременно оптимално поливане, качествен дренаж, контрол на влажността, равномерна температура, вентилация и защита от насекоми.

Размери на базата - 59.5cm (23.5") дължина, 41cm (16") ширина, 20.5cm (8") височина.

Размери на оранжериите - 23cm (9") дължина, 17cm (6.5") ширина, 18cm (7.5") височина.

Продуктов код G163 – electric

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!