Оранжерия Garland Professional Jumbo

529,00 лв.
  • Марка: Garland
  • Кат. номер: G194

Отглеждайте това, което обичате, обичайте това, което отглеждате - през цялата година.

Професионален съд за отглеждане на поници, микро растения, макро растения, бейби зеленчуци, салати, подправки и билки, цветя, или за стартиране на култури в по-ранни сезони (ранен разсад).

Проектиран за запалените градинари Garland Professional Jumbo е професионален електрически пропагатор с основа, затопляна от 100 ватов нагревател!

Идеален за покълване на семена, отглеждане на поници, микрорастения и резсади Garland Professional Jumbo разполага с инжекционно формовани съдове за отглеждане с кристално чисти капаци с висок купол за създаване на оптимални климатични условия.

Всички компоненти са шприцовани от изключително устойчива пластмаса, като осигуряват гарантирано многогодишна употреба. Съдовете за отглеждане разполагат с дренажни, капилярни отвори, които подпомагат здравословното развитие на корените, докато прозрачното покритие осигурява идеални условия на осветеност и влажност, и свободна височина за растеж на младите растения.

Допълнителна информация
Допълнителна информация

Garland Professional Jumbo е оранжерия, която включва две от най-голямите вентилирани домашни оранжерии Garland XL и уред за прецизен контрол на температурната среда. Идеално оразмерена, те са поставени в утопляем съд, в който идеално се вместват многобройни допълнителни съдове от серията на Garland.

Наред с внушителните си размери, комплектът позволява оптимално отглеждане на култури, без риск от кръстосано размножаване, тъй като растенията са в изолирана среда.

Отопляемата основа на електрическата оранжерия Garland Professional използва 100-ватов елемент от въглеродни влакна за равномерно разпределение на топлината. Това устройство предоставя възможност за строг контрол на температурна среда. Електрическата основа осигурява топлина, която подпомага бързото покълване на семената и подпомага развитието на младите растения.

Контролният блок е оборудван с прецизен топлинен сензор-сонда и е в състояние да контролира температурата на вашата среда за отглеждане в диапазон до 1 градус C. Големият осветен цифров дисплей прави устройството за контрол на температурата изключително лесено за използване.

След като сензорът на сондата е поставен в почвата, въведете желаната целева температура и оставете уреда да се регулира автоматично, като загрява само, когато е необходимо. Можете да зададете предварително температура в диапазон между 5 градуса C и 30 градуса C.

Моля, имайте предвид, че не се препоръчва работа на уреда, когато температурата на околната среда е под 5 градуса C.

Блокът за контрол на температурата разполага и с удобна примка за окачване.

Отглеждането на собствени растения от семена винаги е удовлетворяващо и лесно с оранжерията Garland Professional Jumbo!

Произведени във Великобритания от семейната компания Garland. 

Garland XL са съдове от издръжлива и здрава,  инжекционно шприцвана (INJ) пластмаса (BPA free). Позволява години на многократна употреба.

Garland XL Hi Dome Propagator Lid e инжекционно отлят капак от кристално чист материал, устойчив на счупване. Разполага с два броя регулируеми вентилационни отвора за контрол на влажността и оптимизиране на условията за отглеждане.

Съдовете на Garland са произведени от 100% рециклирана пластмаса и са 100% рециклируеми!

Оранжерията Garland Professional предоставя едновременно оптимално поливане, качествен дренаж, контрол на влажността, равномерна температура, вентилация и защита от насекоми.

Garland One Professional позволява допълнително използване на няколко малки съда за разсад, според предпочитанията и наличностите на всеки запален градинар. 

Размери на базата - 120cm (47.25") дължина, 41cm (16") ширина, 26.5cm (10.5") височина.

 

Продуктов код G194 – electric

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!