Наръчник за микро градинари

29,00 лв.
  • Марка: Кулинарен Градинар
  • Кат. номер: CG

"Само с внимателен анализ на това, което получавате като резултат и евентуално коригиращи действия, ще станете по-добри. Мислете като растение!" - Владислав Танев.


Първият в България наръчник за отглеждане на микро растения е на разположение на всички любители, професионалисти и начинаещи градинари.
В него ще откриете безценна и единствена по рода си информация за това как да отгледате микрорастения - бързо и лесно.

 

Негов автор е Влади Танев, който не само е първият и най-опитен микро градинар у нас, но и гомям човек, с още по-голяма любов към отглеждане на растения. Повече за авторът и неговата история можете да откриете тук.

 

"С малко помощ и точни инструкции, за кратко можете и Вие да отглеждате прекрасни микрорастения, както за лична консумация, така и да създадете малък семеен бизнес."

 

"Наръчник за микро градинари" е електронна книга. Тя може да бъде полуена от Вас, единствено след заащане на нейната цена предварително!

След като я добавите в количката, ще се свържем с Вас, за да предоставим подробна информация за начините и основанието на плащане, както и възможностите за получване на книгата в електронен вариант.

Можете да закупите книгата директно от автора тук

 

Happy Growing

Допълнителна информация
Допълнителна информация

Автор: Владислав Танев

Брой страници: 38

ISBN 978-619-92497-0-3

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!