Оранжерия Garland One XL Eclectric

149,00 лв.
  • Марка: Garland
  • Кат. номер: G206

Отглеждайте това, което обичате, обичайте това, което отглеждате - през цялата година.

Професионален съд за отглеждане на поници, микро растения, макро растения, бейби зеленчуци, салати, подправки и билки, цветя, или за стартиране на култури в по-ранни сезони (ранен разсад).

Проектиран за запалените градинари Garland One XL Electric е професионален електрически пропагатор с основа, затопляна от икономичен 24 ватов нагревател!

Идеален за покълване на семена, отглеждане на поници, микрорастения и резсади Garland One XL Electric разполага с инжекционно формован съд за отглеждане с кристално чист капак с висок купол за създаване на оптимални условия.

Всички компоненти са шприцовани от изключително устойчива пластмаса, като осигуряват гарантирано многогодишна употреба. Съдовете за отглеждане разполагат с дренажни, капилярни отвори, които подпомагат здравословното развитие на корените, докато прозрачното покритие осигурява идеални условия на осветеност и влажност, и свободна височина за растеж на младите растения.

Допълнителна информация
Допълнителна информация

Garland One XL Electric включва най-голямата вентилирана домашна оранжерии Garland XL. Идеално оразмереня, тя е поставена в утопляем съд, в който идеално се вместват многобройни допълнителни съдове от серията на Garland.

Наред с внушителните си размери, комплектът позволява оптимално отглеждане на култури, без риск от кръстосано размножаване, тъй като растенията са в изолирана среда.

Отопляемата основа на електрическата оранжерия Garland One XL Electric използва икономичен 24-ватов елемент от въглеродни влакна за равномерно разпределение на топлината. Това устройство не е термостатично контролирано и е проектирано да повиши околната температура на компоста. Електрическата основа осигурява топлина, която подпомага бързото покълване на семената и подпомага развитието на младите растения.

Отглеждането на собствени растения от семена винаги е удовлетворяващо и лесно с оранжерията Garland One XL Electric!

Произведени във Великобритания от семейната компания Garland. 

Garland XL e съд от издръжлива и здрава,  инжекционно шприцвана (INJ) пластмаса (BPA free). Позволява години на многократна употреба.

Garland XL Hi Dome Propagator Lid e инжекционно отлят капак от кристално чист материал, устойчив на счупване. Разполага с два броя регулируеми вентилационни отвора за контрол на влажността и оптимизиране на условията за отглеждане.

Съдовете на Garland са произведени от 100% рециклирана пластмаса и са 100% рециклируеми!

Оранжерията Garland One XL Electric предоставя едновременно оптимално поливане, качествен дренаж, контрол на влажността, равномерна температура, вентилация и защита от насекоми.

Garland One XL Electric позволява допълнително използване на няколко малки съда за разсад, според предпочитанията и наличностите на всеки запален градинар. 

Размери на базата - 59cm (23.25") дължина, 41cm (16") ширина, 26.5cm (10.5") височина.

 

Продуктов код G206 – electric

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!